Як це працює: Повідомлення
Відкрити застосунокДля чого це
Спілкуйтеся з продавцями, клієнтами та своїми групами.
Кроки
- Торкніться розмови.
- Пишіть, надсилайте фото, коротке відео чи голосове повідомлення.
- Проведіть по повідомленню, щоб відповісти на нього.
Ціна
Безкоштовно.
Що зберігається
Фото стираються через 7 днів, відео — через 3 дні; текст і голосові повідомлення зберігаються.
Поширені помилки
- Клієнт не може писати іншому клієнту.
- Заборонені слова: повідомлення відхиляється.